Lite nya bilder

Hemma Hemma

Nu är det ett tag sen jag bloggade. 
Ber lite om ursäkt för det! 
Det har varit en halvtung och jobbig period.
Jag är alltid lite tröttare och orkeslös på vintern. Inte direkt min årstid om vi säger så. Sen har det också varit några riktigt tunga veckor när vattnet frös i stallet. Då får jag bära vatten i dunkar från huset till stallet och hagarna. Fem hästar kräver sina litrar med vatten. Sen ska man ha vatten till allt annat också. Som betfor och tex rengörning av krubbor och hinkar osv. 
Det blir några dunkar om dagen. Och iår har jag inte haft någon fyrhjuling till hjälp. Så det har varit extra tungt. 
Jag halkade i trappen och slog i ryggen ganska illa också en dag när jag bar dunkar.  Så det har inte blivit så mycket mer än absolut det nödvändiga. Och har verkligen inte haft ork eller lust till speciellt mycket. 

MEN nu känns allt mycket bättre. Vi har skaffat en ny fyrhjuling, så nu slipper jag slita arslet av mig om det blir kallt igen. 
Ryggen känns också bra. Nåja, så bra som den kan bli. Det är ljust längre på dagarna och jag känner mig genast mycket piggare och att jag har mer ork. 

Nu önskar jag bara att isen kunde försvinna också. Så jag kan komma igång med ridningen igen. 
Ridvolten och grusvägen är just nu rena skridskobanorna. Så där går det inte att rida. Imorgon ska jag gå upp till ängen bakom husten och se om den har töat så pass mycket att det kanske går att rida på den. Skritta och trava åtminstonde. Då kan jag iallafall komma igång så pass att jag kanske vågar åka till ridhuset och rida där utan att skämmas, sen när vägen har töat. 

Nåja, slut med gnäll, suck och stön nu. För ett tag sen var jag ute med kameran. Första gången på mycket länge. 
Det var så himla roligt. Och jag fick några bilder som jag tycker riktigt bra om. Och som jag blev väldigt nöjd med!
Ena bilden ser ni där uppe. Och resten här nedanför. 

Cherokee
Cherokee & Plymouth
Cherokee & Plymouth
Turbo
Turbo

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Malin Lundmark » Busan är hemma igen:  ”Hejsan, skulle du vilja sälja dina globus täcken med eldflammor på? ”

  • David Lövgren » Buster:  ”Väldigt fina bilder på knasiga och goa Buster. ”

  • Sasja » Gästboken:  ”Riktigt fina bilder :)”

  • June Hägg » 31:a december 2016:  ”Älskade Sabina! Ja det var en tragisk händelse. Vem hade kunnat tänka sig att kä..”

  • June Hägg » Gästboken:  ”Hejsan Sabina! Har nu varit runt och kollat in dina fina bilder. Jättefin hemsi..”

  • Denise » För mycket energi:  ”Hej! Missa inte min pågående alla hjärtans dag tävling på bloggen där just DU ha..”

  • June Hägg » Törnskator:  ”Oj så fin. Vilka bra kort. En sådan fågel har jagaldrig sett. Kanon. Kramar från..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln