Liten uppdatering

Plyma Plyma

Tänkte bara lämna en liten snabb uppdatering om vad som händer!

Det går faktiskt riktigt bra med hästarna just nu! Plyma och Busan börjar komma igång ordentligt. Jag har faktiskt börjat att rida över bommar ganska mycket med dem nu. Speciellt Plyma behöver det. hon behöver verligen komma igång mer med kroppen. Och lära sig att ha lite bättre koll på sina ben och hovar. Och där hjälper bommarna till i båda avseendena. 
Jag har även börjar att rida över små kryss med både Plyma och Busan. Plyma har noll koll på sina ben och får med sin bommarna minst 9 utan 10 gånger. Busan däremot är så duktigt och hoppar glatt över kryssen. Och hon bjuder ordentligt på dem och verkar tycka att det är jättekul. Så snart, kanske nästa gång, tänkte jag försöka skutta/hoppa över lite mer hinder. Och så får vi se vad som händer. 
Annars är det det vanliga som tränas. Grundena. Styrning, gas och broms. 

Plyma

Jag och en kompis har även börjar sätt igång Turbo. Och kompisen har nu skrittat uppsutten på Turbo en ång. Gick jätte bra. Kommer fortsätta så ett tag till. Bara skritta tre, fyra varv på ridvolten med ryttare på och ledare innan vi funderar på att göra något annat. 

Igår var hovslagren här. Och det gick jättebra. 

Sen fick jag och pappa även fälla ett träd i ena sommarhagen. Det hade delat sig på mitten och höll på att rasa. Risk fanns att de skulle kunna skada både hästar, människor eller hus om det föll. Så vi tog ner det. 

Väldigt trasigt träd
Väldigt trasigt träd

Detta nedan är ej sponsrat!
Sen tänkte jag att jag skulle kunna fylla bloggen med lite annat också. Jag är nämligen prenumerant på Glossybox. Och jag tänkte att jag kan börja att lägga ut vad jag fått varje månad med boxen. 
Bara för att det är kul! Jag tycker att det är roligt att dela med mig! 

Ansiktsmask från L'oreal som kom med Glossybox limited edition box. Mer om den boxen i nästa inlägg. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Malin Lundmark » Busan är hemma igen:  ”Hejsan, skulle du vilja sälja dina globus täcken med eldflammor på? ”

  • David Lövgren » Buster:  ”Väldigt fina bilder på knasiga och goa Buster. ”

  • Sasja » Gästboken:  ”Riktigt fina bilder :)”

  • June Hägg » 31:a december 2016:  ”Älskade Sabina! Ja det var en tragisk händelse. Vem hade kunnat tänka sig att kä..”

  • June Hägg » Gästboken:  ”Hejsan Sabina! Har nu varit runt och kollat in dina fina bilder. Jättefin hemsi..”

  • Denise » För mycket energi:  ”Hej! Missa inte min pågående alla hjärtans dag tävling på bloggen där just DU ha..”

  • June Hägg » Törnskator:  ”Oj så fin. Vilka bra kort. En sådan fågel har jagaldrig sett. Kanon. Kramar från..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln