Glossybox Juni - The Jungle Box

Detta inlägg är INTE sponsart eller i samarbete med någon!!!

Om ett par dagar kommer Glossybox Juli box. Men här tänkte jag berätta lite om Juni boxen. 

JUni boxen hade temat skönhetsdjungel och skulle innehålla produkter som enligt dem "ger din look det där lilla extra oavsett om du rör dig i storstadsdjungeln eller på varmare breddgrader."

Produkterna jag fick i min box ser ni på bilden nedan och till höger. 

Produkterna som ingick i boxen jag fick var:
Soothing After Sun Lotion från MONU PROFESSIONAL SKINCARE
Style & Finish: Dry Shampoo från Maria Nila
Glow Milk Illuminating Milk från The Beauty Crop
Amazonian Saviour™ Multi Purpose Balm från The Body Shop
Banana Setting Powder Från Bellapierre

Multi Purpose Balm från the body shop har jag inte provat än. Men den luktar gott. Alltid något. 
Pudret från Bellapierre är åt det lite gulare ton och ska täcka rodnader och röda toner i ansikter samt ge jämnare hudton. Jag får lätt ganska röda kinder. Och jag tycker att pudret fungerar ganska bra. Det ska även gå att använda som bas till ögonskuggor. Det har jag dock inte testat än. Men tänkte göra det. 
After sun lotion från Monu fungerar bra som lotion. Men jag tycker inte att jag har känt någon svalkande känsla vid användningen. Kanske har jag inte blivit tillräckligt påverkad av solen för att känns den svalkande effekten. Men som lotion gillar jag den.  Men den är för dyr för att jag ska köpa den när dennna tub tagit slut. 
Torrschampo från Maria Nila.... vad ska jag säga? Fungerade verkligen inte på mitt hår. Det blev en stor svintoboll när jag provade torrschampot. Det gick inte att borsta överhuvudtaget. och även fast jag duschat med schamponering två gånger, hårinpackning och balsam så är håret fortfarande dåligt. Torrt och strävt. Lär ta några gånger till innan det återhämtar sig. Så jag kan lätt konstatera att det inte passar mig eller mitt hår! 
Glow milk från The Beauty Crop blev favoriten i den här boxen. En guldfärgad, flytande highlighter som jag gillar. Tycker att den var lätt att använda och gav ett fint resultat om man använder den försiktigt och med måtta.

Nästa box, Juli boxen, har dem döpt till Girls just wanna have Sun. Ska bli kul att se vad dem fyllt den med. 

 

Etiketter: glossybox

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Malin Lundmark » Busan är hemma igen:  ”Hejsan, skulle du vilja sälja dina globus täcken med eldflammor på? ”

  • David Lövgren » Buster:  ”Väldigt fina bilder på knasiga och goa Buster. ”

  • Sasja » Gästboken:  ”Riktigt fina bilder :)”

  • June Hägg » 31:a december 2016:  ”Älskade Sabina! Ja det var en tragisk händelse. Vem hade kunnat tänka sig att kä..”

  • June Hägg » Gästboken:  ”Hejsan Sabina! Har nu varit runt och kollat in dina fina bilder. Jättefin hemsi..”

  • Denise » För mycket energi:  ”Hej! Missa inte min pågående alla hjärtans dag tävling på bloggen där just DU ha..”

  • June Hägg » Törnskator:  ”Oj så fin. Vilka bra kort. En sådan fågel har jagaldrig sett. Kanon. Kramar från..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln