Hunden åt upp hemläxan

Tiden går alldeles för fort. Den bara flyger fram. Jag tyckte jag var här inne och skrev alldeles nyss, men det är visst två veckor sen. 
Och jag skäms lika mycket varje gång det tar så lång tid mellan inläggen. 

I mitt förra inlägg så nämde jag både fotokurs och valpkurs. 
Och jag har anmält mig till båda. Valpkursen är hos Roslagens Brukshundsklubb och startar den åttonde april. Så det är ett tag kvar tills den börjar.
Fotokursen däremot har redan startat. Den startade den elfte februari. 
Det är en online fotokurs som heter Berätta med bilder. Och den inriktar sig på hundfotografering. Men det man lär sig kan självklart användas på annat än hundar. 

Jag hittade kursen på en hemsida som heter KelpiePhoto - din hundfotograf i Skåne. Fotografen som håller kursen heter Åsa och jag har följt henne ett tag på facebock. Jag gillar hennes bilder. Hon har även kurser på en hemsida som heter Moderskeppet.

Men som vanligt när jag ska göra något så är det alltid något som ska strula. Och den här gången rejält. När man anmäler sig till en onlinekurs, oavsett inriktning, så kan det vara bra att ha tillgång till en dator. Och vad tror ni händer ett par dagar in på fotokursen? Jo, min sationära dator, som jag föredrar att använda till bildredigering, den krachar!!!
Lyckades installera om den. Men alla program är ju borta. 

Och vad händer sen? Gizza (min lilla valp för er som inte vet) biter sönder laddsladden till min laptop. 
Alltså hur är det möjligt? Varför ska det alltid hända något när jag ska göra saker?

Och hur förklarar man det för läraren på kursen? "Hunden åt upp min hemläxa" version 2019. 

Men nu har jag skaffat fram en ny sladd till laptopen. Vilket inte var så lätt då laptopen är några år gammal nu. Och som vanligt så slutar allt att tillverkas när det kommer nya saker eller modeller. Slit och släng samhället i ett nötskal. 
Och jag har fixat fotoredigeringsprogam till den stationära datorn igen, så nu är jag fit fot fight igen! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Malin Lundmark » Busan är hemma igen:  ”Hejsan, skulle du vilja sälja dina globus täcken med eldflammor på? ”

  • David Lövgren » Buster:  ”Väldigt fina bilder på knasiga och goa Buster. ”

  • Sasja » Gästboken:  ”Riktigt fina bilder :)”

  • June Hägg » 31:a december 2016:  ”Älskade Sabina! Ja det var en tragisk händelse. Vem hade kunnat tänka sig att kä..”

  • June Hägg » Gästboken:  ”Hejsan Sabina! Har nu varit runt och kollat in dina fina bilder. Jättefin hemsi..”

  • Denise » För mycket energi:  ”Hej! Missa inte min pågående alla hjärtans dag tävling på bloggen där just DU ha..”

  • June Hägg » Törnskator:  ”Oj så fin. Vilka bra kort. En sådan fågel har jagaldrig sett. Kanon. Kramar från..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln